Elektro Mandic

Na Području

Zadarske Županije

Nazovite Nas!

(+385)95-395-0423

O Nama

Dobrodošli Na Naše Stranice!

Elektro-Mandić j.d.o.o - Obrt za elektroinstalacijske radove

Bavimo se izvođenjem elektroinstalacijskih radova, pratimo Vaš projekt od samog početka pa do završnih radova. Opremljeni smo svim potrebnim alatima za uspješno obavljanje svih projekata. Pratimo tehnološke inovacije kako bismo što kvalitetnije izvodili svoje radove. Kvalitetno izvedene elektroinstalacije predstavljaju važan sigurnosni i estetski element.

Nudimo kompletnu uslugu izvođenja elektroinstalacija jake i slabe struje, bilo da se radi o uređenju/adaptaciji poslovnog ili stambenog prostora ili o izvođenju novih instalacija.

  Elektroinstalacije

  Popravak i ugradnja elektroinstalacija

  Zatražite Servis

  Klima Uređaji

  Ugradnja i servis klima uređaja

  Zatražite Servis

  Podna Grijanja

  Kombinirajte eleganciju podnih obloga s udobnošću toplog poda.

  Zatražite Servis

  Trebate Hitnu Intervenciju?

  Hitne Intervencije

  Dogodio Vam se neočekivani kvar i ne znate koga bi pozvali u kasne sate? Mi Vam nudimo uslugu hitne intervencije s kojom nećete očajavati zbog nastalog kvara.

  Višegodišnje Iskustvo

  Dugogodišnje iskustvo u izvođenju elektro radova te održavanju i servisiranju klima uređaja i ostalih usluga. Pratimo Vaš projekt od samog početka pa do završnih radova.

  Tehnološke Inovacije

  Pratimo tehnološke inovacije kako bismo što kvalitetnije izvodili svoje radove. Kvalitetno izvedene elektroinstalacije predstavljaju važan sigurnosni i estetski element.

  Povjerenje

  Mi ne koristimo samo najnoviju tehnologiju u izvedbi projekta, nego vas opsežno i stručno savjetujemo...obratite nam se s povjerenjem.